Дистанційне навчання

 
02.04.25
М2. Приготування гарячих страв 
РН 6.Приготування бульйонів, супів  та соусів
ПК 2. Здатність приготування бульйонів, супів: заправних,
пюреподібних,  холодних та різних,  їх відпуск

Урок 21. Дотримання рецептури     та послідовності виконання технологічних операцій при приготуванні капусняків, солянок та розсольників. Мінімізація кількість відходів при приготуванні.  Перевірка за органолептичними показниками якості приготовлених капусняків, солянок та розсольників.   Дотримання умов і термінів зберігання капусняків, солянок та розсольників.  Підбір столового посуду для подавання  капусняків, солянок та розсольників.  Використання ваговимірювальних приладів. Порціонування капусняків, солянок та розсольників. Дотримання рецептури       та послідовності виконання технологічних операцій приготування капусняків, солянок та розсольників.  Дотримання правил відпуску та температури подачі капусняків, солянок та розсольників. Перевірка виходу приготовлених  капусняків, солянок та розсольників.   Дотримання умов і термінів зберігання капусняків, солянок та розсольників.  


 
26.02.25
М2. Приготування гарячих страв 
РН 6.Приготування бульйонів, супів  та соусів
ПК 2. Здатність приготування бульйонів, супів: заправних,
пюреподібних,  холодних та різних,  їх відпуск
Урок 20. Дотримання рецептури та послідовності виконання технологічних операцій при приготуванні борщів. Мінімізація кількість відходів при приготуванні борщівПеревірка за органолептичними показниками якості приготовлених борщів. Дотримання умов і термінів зберігання. Підбір столового посуду для подавання борщів. Використання ваговимірювальних приладів. Порціонування супів. Дотримання рецептури   та послідовності виконання технологічних операцій приготування борщів. Дотримання правил відпуску та температури подачі борщів. Перевірка       виходу приготовлених борщів. Дотримання умов і термінів зберігання борщів.


 
19.02.25
М2. Приготування гарячих страв 
РН 6.Приготування бульйонів, супів  та соусів
ПК 2. Здатність приготування бульйонів, супів: заправних, 
пюреподібних, холодних та різних,  їх відпуск
Урок 19.  Дотримання рецептури та послідовності виконання технологічних операцій при приготуванні бульйонів та супів: картопляних з крупами, бобовими та макаронними виробами. Мінімізація кількість відходів при приготуванні бульйонів та супів: картопляних з крупами, бобовими та макаронними виробами. Перевірка за органолептичними показниками якості приготовлених бульйонів та супів: картопляних з крупами, бобовими та макаронними виробами. Дотримання умов і термінів зберігання відварів, пасеровок, супів: картопляних з крупами, бобовими та макаронними виробами



    
 
17.11.22
 
Механічна кулінарна обробка риби та приготування

рибних напівфабрикатів.

Тема уроку: Приготування н для варіння, припускання, смаження,

тушкування, запікання. Підготовка риби для фарширування.

Фарширування риби





22.11.22
Механічна кулінарна обробка риби та приготування

рибних напівфабрикатів.

Тема уроку: Приготування натуральної січеної маси з риби та н/ф з неї. Регіональний компонент: приготування натуральної січеної

маси з додаванням яєць.






24.11.22 - 08.12.22

13.12.22
Тема програми №13 Приготування супів





15.12.22
Тема програми №13 Приготування супів



20.12.22
Тема програми №13 Приготування супів









27.12.22 -29.12.22

Тема 



















































Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього: вареників


27.05.2020
Тема уроку
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього: галушки


20.05.2020
Тема уроку
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього:локшини
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=_zWun9RGKh8

 

 13.05.2020
Тема уроку
Страви та гарніри із запечених овочів

 
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=Gwt6uaVItho

Відео- https://www.youtube.com/watch?v=oQCvNDj_P2s

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=hdp_jRCHfR8




06.05.2020
Тема уроку
Гарніри з смажених овочів




Картофель на сковороде с зеленым консервированным горошком
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A
Картофель с цветной капустой и стручковой фасолью на сковороде


Цветная капуста в кляре: как сделать простой кляр, пошаговый ...

Зрази картопляні з фаршем - рецепти справжніх українських страв ... 
29.04.2020
Тема уроку

Страви з смажених овочів: картопля смажена
 основним способом з сирої та вареної, 
картопля смажена у фритюрі.

Секрети приготування найсмачнішої смаженої картоплі
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=B4rvZHq0bpE

Жареная картошка : 2 ТАРЕЛКИ | кулинария, рецепты, блюда ...
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=4YZuz0u3Slc

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії «Кухар ...
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=cWWty4fATqY

Деруни картопляні: 4 рецепти покроково від блогу Кoмфі
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=fcJarZcqj2Y


22.04.2020
Тема уроку
Страви та гарніри з припущенних овочів

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=S-hPjwyGEnM

 


15.04.2020
Тема уроку
Страви та гарніри з варених овочів

Овощное пюре с жареной колбасой и зеленым горошком - рецепт с фото
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=aL1s5T5_yNs


Відео - https://www.youtube.com/watch?v=QdbyjtzN8Gc



08.04.2020
Тема уроку
Страви з варених овочів

Картофельное пюре: 8 супер-рецептов. Как сделать блюдо вкусным и ...
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=aL1s5T5_yNs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=xSDMbVIoqdk
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=hljqLrCszQQ

Картопля варена. Кращі рецепти приготування вареної картоплі.
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=2FpMO-o4RMs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=iT30TR9ojrg



01.04.2020
Тема уроку
Приготування яєць смажених
Смажені яйця: користь і шкода, які корисніше, сирі, варені, з ...
 Відео - https://www.youtube.com/watch?v=pt8W15iAH3Q
 Відео - //www.youtube.com/watch?v=3UCu4kykDwM
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=l1t6cAiIfnM





25.03.2020
Тема уроку
Варіння яєць у шкаралупі

Відео -https://www.youtube.com/watch?v=4Try8xmJBA0




18.03.2020
 Тема уроку
Приготування молочних супів


Відео -https://www.obozrevatel.com/food/pervyie-blyuda/molochnyij-sup-s-risom-i-maslom.htm
 
25.12.24 
М2 Приготування гарячих страв 
Тема уроку 
Страви та гарніри з припущенних овочів

15.01.2025
Тема уроку
Гарніри з смажених овочів




Картофель на сковороде с зеленым консервированным горошком
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A
Картофель с цветной капустой и стручковой фасолью на сковороде


Цветная капуста в кляре: как сделать простой кляр, пошаговый ...

Зрази картопляні з фаршем - рецепти справжніх українських страв ... 

Немає коментарів:

Дописати коментар