02.04.25
М2. Приготування гарячих страв
РН 6.Приготування бульйонів, супів та соусів
ПК 2. Здатність приготування бульйонів, супів: заправних,
пюреподібних, холодних та різних, їх відпуск
Урок 21. Дотримання рецептури та послідовності виконання
технологічних операцій при приготуванні капусняків, солянок та розсольників. Мінімізація
кількість відходів при приготуванні. Перевірка за органолептичними показниками якості приготовлених капусняків, солянок та розсольників. Дотримання умов і термінів зберігання капусняків, солянок та розсольників. Підбір
столового посуду для подавання капусняків, солянок та розсольників. Використання ваговимірювальних
приладів. Порціонування капусняків, солянок та розсольників. Дотримання рецептури та послідовності виконання
технологічних операцій приготування капусняків, солянок та розсольників. Дотримання правил
відпуску та температури подачі капусняків, солянок та розсольників. Перевірка виходу приготовлених капусняків, солянок та розсольників. Дотримання умов і термінів зберігання капусняків, солянок та розсольників.
26.02.25
М2. Приготування гарячих страв
РН 6.Приготування бульйонів, супів та соусів
ПК 2. Здатність приготування бульйонів, супів: заправних,
пюреподібних, холодних та різних, їх відпуск
Урок 20. Дотримання рецептури та послідовності виконання
технологічних операцій при приготуванні борщів. Мінімізація
кількість відходів при приготуванні борщів. Перевірка за органолептичними показниками якості приготовлених борщів. Дотримання умов і термінів зберігання. Підбір
столового посуду для подавання борщів. Використання ваговимірювальних
приладів. Порціонування супів. Дотримання рецептури та послідовності виконання технологічних операцій
приготування борщів.
Дотримання правил відпуску та
температури подачі борщів. Перевірка виходу приготовлених борщів. Дотримання
умов і термінів зберігання борщів.
19.02.25
М2. Приготування гарячих страв
РН 6.Приготування бульйонів, супів та соусів
ПК 2. Здатність приготування бульйонів, супів: заправних,
пюреподібних, холодних та різних, їх
відпуск
Урок 19. Дотримання рецептури та послідовності виконання технологічних операцій при приготуванні бульйонів та супів:
картопляних з крупами, бобовими та макаронними виробами. Мінімізація кількість відходів при приготуванні бульйонів та супів: картопляних з крупами,
бобовими та макаронними виробами. Перевірка за органолептичними показниками якості приготовлених бульйонів та супів: картопляних з крупами,
бобовими та макаронними виробами. Дотримання умов і термінів зберігання відварів, пасеровок, супів:
картопляних з крупами, бобовими та макаронними виробами
17.11.22
Механічна кулінарна обробка риби
та приготування
рибних напівфабрикатів.
Тема уроку: Приготування н/ф
для варіння, припускання, смаження,
тушкування, запікання. Підготовка риби для
фарширування.
22.11.22
Механічна кулінарна обробка риби та приготування
рибних напівфабрикатів.
Тема уроку: Приготування натуральної січеної маси з риби та н/ф з
неї. Регіональний компонент: приготування натуральної
січеної
маси з додаванням
яєць.
24.11.22 - 08.12.22
13.12.22
Тема програми №13 Приготування супів
15.12.22
Тема програми №13 Приготування супів
22.12.22
Тема програми №13 Приготування супів
27.12.22 -29.12.22
Тема
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього: вареників
27.05.2020
Тема уроку
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього: галушки
20.05.2020
Тема уроку
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього:локшини
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=_zWun9RGKh8
13.05.2020
Тема уроку
Страви та гарніри із запечених овочів


Відео - https://www.youtube.com/watch?v=Gwt6uaVItho

Відео- https://www.youtube.com/watch?v=oQCvNDj_P2s

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=hdp_jRCHfR8
06.05.2020
Тема уроку
Гарніри з смажених овочів
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A

29.04.2020
Тема уроку
Страви з смажених овочів: картопля смажена
основним способом з сирої та вареної,
картопля смажена у фритюрі.

Відео -https://www.youtube.com/watch?v=B4rvZHq0bpE

Відео -https://www.youtube.com/watch?v=4YZuz0u3Slc

Відео -https://www.youtube.com/watch?v=cWWty4fATqY

Відео -https://www.youtube.com/watch?v=fcJarZcqj2Y
22.04.2020
Тема уроку
Страви та гарніри з припущенних овочів

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=S-hPjwyGEnM
15.04.2020
Тема уроку
Страви та гарніри з варених овочів

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=aL1s5T5_yNs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=QdbyjtzN8Gc
08.04.2020
Тема уроку
Страви з варених овочів

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=aL1s5T5_yNs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=xSDMbVIoqdk
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=hljqLrCszQQ
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=2FpMO-o4RMs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=iT30TR9ojrg
01.04.2020
Тема уроку
Приготування яєць смажених

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=pt8W15iAH3Q
Відео - //www.youtube.com/watch?v=3UCu4kykDwM
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=l1t6cAiIfnM
25.03.2020
Тема уроку
Варіння яєць у шкаралупі

Відео -https://www.youtube.com/watch?v=4Try8xmJBA0
18.03.2020
Тема уроку
Приготування молочних супів

Відео -https://www.obozrevatel.com/food/pervyie-blyuda/molochnyij-sup-s-risom-i-maslom.htm
виробів з нього: вареників
27.05.2020
Тема уроку
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього: галушки
20.05.2020
Тема уроку
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього:локшини
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=_zWun9RGKh8
13.05.2020
Тема уроку
Страви та гарніри із запечених овочів
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=Gwt6uaVItho
Відео- https://www.youtube.com/watch?v=oQCvNDj_P2s
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=hdp_jRCHfR8
06.05.2020
Тема уроку
Гарніри з смажених овочів
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A
29.04.2020
Тема уроку
Страви з смажених овочів: картопля смажена
основним способом з сирої та вареної,
картопля смажена у фритюрі.
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=B4rvZHq0bpE
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=4YZuz0u3Slc
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=cWWty4fATqY
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=fcJarZcqj2Y
22.04.2020
Тема уроку
Страви та гарніри з припущенних овочів

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=S-hPjwyGEnM
15.04.2020
Тема уроку
Страви та гарніри з варених овочів
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=aL1s5T5_yNs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=QdbyjtzN8Gc
08.04.2020
Тема уроку
Страви з варених овочів
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=aL1s5T5_yNs
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=xSDMbVIoqdk
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=hljqLrCszQQ
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=iT30TR9ojrg
01.04.2020
Тема уроку
Приготування яєць смажених
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=pt8W15iAH3Q
Відео - //www.youtube.com/watch?v=3UCu4kykDwM
Відео - https://www.youtube.com/watch?v=l1t6cAiIfnM
25.03.2020
Тема уроку
Варіння яєць у шкаралупі
Відео -https://www.youtube.com/watch?v=4Try8xmJBA0
18.03.2020
Тема уроку
Приготування молочних супів
Відео -https://www.obozrevatel.com/food/pervyie-blyuda/molochnyij-sup-s-risom-i-maslom.htm
25.12.24
М2 Приготування гарячих страв
Тема уроку
Страви та гарніри з припущенних овочів
15.01.2025
Немає коментарів:
Дописати коментар